Marco Martinez

Marco startte op jonge leeftijd van acht jaar in een plaatselijke harmonie, eerst gewoon als trommelaar later na muziekschool te hebben gelopen als volwaardig percussionist. Van jongs af aan wist Marco dat muziek een groot deel van zijn leven zou bepalen en hij er later zijn beroep van zou maken. Het begon pas echt in 1986 toen hij zijn grote voorbeeld en idool "Will Tura" ontmoete. Marco begon met presentaties, zette zijn eerste stapjes als zanger bij een plaatselijk balorkest, deed mee aan wedstrijden enzovoort. Maar daar vond Marco zijn draai niet meteen. Dus wilde hij een andere richting uitgaan. Vermits Marco ook zelf liedjes, gedichten, moppen en sketches schreef, ging hij een acteeropleiding volgen die hij na een jaar met vrucht beëindigde. Hij gooide het over een andere boeg. Humor, komische typetjes en revue's, daar had Marco wel meteen succes mee; want hij trok zowat overal door Vlaanderen.

Marco is altijd blijven doorgaan, opgeven stond nooit in zijn woordenboek. Zijn jeugdige droom om zanger te worden heeft hij nooit echt opgegeven. Via het volgen van zanglessen, logopedie en de juiste mensen te ontmoeten is Marco blijven zingen.
Marco bracht reeds enkele singles uit: Mijn zonneschijn, Er blonk een traan, Ik wil vanavond bij je zijn, Niemand houdt van mij, Iemand zoals jij, Omdat ik van Je hou,
Je ‚t aime mon amour, Dan neem ik bloemen voor je mee (duet met collega Patrick Silver) …
We hebben zoveel songs bij elkaar, dat we eigenlijk een album kunnen maken,

Marco staat inmiddels 33 jaar op de planken en wil er gerust nog lang mee doorgaan.

Al geruime tijd werkt Marco ook samen voor zijn optredens met verschillende collega's. Dat kan een live pianist, volledige live band zijn, een zanger(es),  Eveneens kan dit programma met danseressen worden gebracht. 

Rider + Technische rider

Formules:

45 min. Live on tape : 250€

andere formules : prijs op aanvraag